Private kunder

 

Hos Kiefer El & Byg prioriterer vi vores mange private kunder særdeles højt, og vi udfører alle former for el-installationer – så har du et el-problem, så løser vi det!

 

Hvad enten du bygger nyt, bygger om eller blot skal have sat en lampe op eller monteret en ekstra stikkontakt, er vi klar til at yde den bedste service og et professionelt stykke håndværk.

 

Vi udfører også el-tjek, evt. i forbindelse med salg af hus eller lejlighed, og vi har stor erfaring inden for installation og vedligehold af intelligente husinstallationer i alle typer boliger.

 

Vores veluddannede stab af professionelle håndværkere udfører ligeledes alle former for snedker- og  tømrerarbejde, og vi er eksperter i alt fra opsætning af gipsvægge til reparation af gamle møbler.

 

Har du en specialopgave, er vi ligeledes rustet til at klare den, og vi tilbyder naturligvis altid god rådgivning, således at vi finder den perfekte løsning for dig.

 

 

Hvis du har spørgsmål angående Kiefer El & Byg, eller hvilke El- og bygningsopgaver vi udfører, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på mikkel.firma@gmail.com eller ringe til os på tlf. 312 312 50, så får vi en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst finder en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

 

El-installationer

Autoriseret el-arbejde af alle typer med garanti.

Læs mere her

Vi er medlem TEKNIQ & TEKNIQ kvalitet som kontrolinstanser for vores arbejde.