Hvem er vi

Kiefer El & Byg ApS er en familievirksomhed med mange års erfaring inden for renovering, nybyg og vedligeholdelse.

 

Virksomheden ejes og drives i dag af:

 

–  Stig Kiefer

 

Uddannet snedker og autoriseret kloakmester, der siden 1981 har beskæftiget sig med snedker- og tømreropgaver – store som små. Stig har sans for detaljer, og er meget grundig og kvalitetsbevidst.

 

–  Mikkel Kiefer

 

Autoriseret el-installatør og kloakmester, der siden 2001 har beskæftiget sig med tekniske el-installationer, belysning, kloakarbejde samt energivejledning.

 

Hos Kiefer El & Byg er vi meget opmærksomme på at undgå unødvendig spildtid, derfor planlægger og koordinerer vi vores arbejdsdag med kunden, samarbejdspartnere samt leverandører.

 

Hos Kiefer El & Byg overholdes en aftale altid, da vi fortsat gerne vil kunne servicere både private og erhvervskunder, samt udvide kundeporteføljen.

 

Hvad kan vi?

 

Kvaliteten er i højsædet, og derfor har Kiefer El & Byg et lovpligtigt og godkendt  KS-system (Sikkerheds- og Kvalitetsstyresystemet), som Sikkerhedsstyrelsen foreskriver det inden for el-installation

 

Vi er medlem af TEKNIQ

 

Skal I have rådgivning om belysning, intelligente eller traditionelle el-installationer, eller hvordan I kan reducere el-energiforbruget, så lad os hjælpe – vi er eksperter på området!

 

Kiefer El & Byg beskæftiger sig med både renovering, nybyg og servicering hos private, erhvervskunder, butikker og ejendomsselskaber.

 

Vi tilbyder at servicere komplette installationer og renovationer.

 

Vi arrangerer gerne samarbejdspartnere og varetager den nødvendige koordinering.

 

Vi er meget miljøbevidste, og går meget op i at materialer ikke bare kasseres, fordi det er hurtigere at montere noget nyt. Vi sætter en ære i at genbruge materialerne, og vi restaurerer gamle døre og vinduer  på gammeldags vis, hvis der er fornuft i det for kunden.

 

Hvis du har spørgsmål angående Kiefer El & Byg, eller hvilke opgaver vi udfører, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på mikkel.firma@gmail.com eller ringe til os på tlf. 312 312 50, så får vi en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst udfører arbejdsopgaver, der passer til dine ønsker og behov.

 

El-installationer

Autoriseret el-arbejde af alle typer med garanti.

Læs mere her

Vi er medlem TEKNIQ & TEKNIQ kvalitet som kontrolinstanser for vores arbejde.