Erhvervskunder / Ejendomme

 

Hos Kiefer El & Byg er vi alle bevidste om, at en opgave kun bliver en succes når der er udført et grundigt stykke arbejde der lever op til kundens forventninger.

Vi er meget stolte af, at vores brede klientel af erhvervskunder repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder, bygherrer og boligselskaber.

 

Til byggesektoren udfører vi alle former for el-installationer inden for nybyggeri, ombygning og  renovering. Vi kommer også gerne med et bud på en servicekontrakt, da dette ligeledes er en vigtig del i en virksomheds dagligdag.

 

I el-afdelingen er vi naturligvis ajour med de gældende love og regler, og vi sørger hele tiden for, at leve op til de krav, der stilles fra myndighederne og leverandørernes side. Det er et ansvar vi tager meget seriøst.

 

Ejendomsservice

Ejendomsservice er et nøgleområde for Kiefer El & Byg. Vi arbejder dagligt med at servicere mindre og mellemstore ejendomsselskaber og boligforeninger.

 

Vores brede erfaring med at servicere ejendomsselskaber og boligforeninger gør, at vi kan tilbyde en kvalificeret rådgivning samt være en god samarbejdspartner.

 

Af typiske arbejdsopgaver kan nævnes:

✔  Udskiftning af trappelys.
✔  El-tjek
✔  Installation og vedligeholdelse af dørtelefoner.
✔  Installation og vedligeholdelse af videoovervågning.
✔  Energibesparende foranstaltninger, fx bevægelsessensorer og automatisk tænd og sluk.
✔  BoligNet, bredbåndsløsning med høj hastighed.
✔  Opsætning af nye el-tavler.
✔  HPFI-relæ
✔  Nye el-installationer i forbindelse med ombygning og renovering.
✔  Maling af hoved og bagtrapper.
✔  Maling af flyttelejligheder.
✔  Vedligehold af døre, vinduer etc.
✔  Alt inden for kloakservice
✔  Forsikringsskader.
✔  Døgnvagtsservice

 

Hvis du har spørgsmål angående Kiefer El & Byg, eller hvilke arbejdsopgaver inden for ejendomsservice vi udfører, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på mikkel.firma@gmail.com eller ringe til os på tlf. 312 312 50, så får vi en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst udfører ejendomsservice, der passer til dine ønsker og behov.

 

El-installationer

Autoriseret el-arbejde af alle typer med garanti.

Læs mere her

Vi er medlem TEKNIQ & TEKNIQ kvalitet som kontrolinstanser for vores arbejde.