El-installation

Kiefer El & Byg ApS er autoriseret el-installatører.

 

Her hos Kiefer El & Byg spiller faglig stolthed og professionelt engagement en stor rolle i hverdagen. Vi tilbyder og leverer alle former for el-installationer, og vi supplerer naturligvis med serviceydelser, produkter og professionel rådgivning.

 

Når vi udfører el-installationer er det altid med kunden i centrum, og vi tilbyder god service til fornuftige priser.

 

For at garantere vores kunder at vi altid yder den bedste service, har vi indgået et samarbejde med 3-parts kontrolinstansen ”Tekniq Kvalitet”, og vi er ligeledes med i garantiordningen ”Tekniq”.

 

Vi kan tilbyde at lave alt inden for el-arbejde:

✔ Forsikringssager
✔ Reparationer og nyanlæg
✔ Eltjek
✔ Trappebelysning
✔ Udendørs belysning
✔ Ny eltavle / målerramme
✔ Fremføring af 380V til boligen
✔ Ophængning af lamper
✔ Installation af LK IHC anlæg
✔ Rådgivning i forbindelse med renovering / nybyg.
✔ Fejlfinding på elinstallationer
✔ Døgnvagt
✔ Dørtelefonanlæg

 

Vi holder en høj standard inden for valg af materialer, og de enkelte installationsopgaver udfører vi i tæt samarbejde med vores leverandører og samarbejdspartnere, således at vi altid kan garantere den ideelle løsning til den enkelte kunde.

 

I vores bestræbelser på at tilbyde vores kunder den bedste service, har vi etableret døgnvagt – så er der problemer med strømmen er vi altid klar til at give en hjælpende hånd.

 

Hvis du har spørgsmål angående Kiefer El & Byg, eller hvilke el-installationer vi udfører, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på mikkel.firma@gmail.com eller ringe til os på tlf. 312 312 50, så får vi en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst udfører kloakopgaver, der passer til dine ønsker og behov.

 

 

El-installationer

Autoriseret el-arbejde af alle typer med garanti.

Læs mere her

Vi er medlem TEKNIQ & TEKNIQ kvalitet som kontrolinstanser for vores arbejde.